In diverse wijken en dorpen rondom Maastricht is de nieuwe prins Carnaval al uitgeroepen. Maar het seizoen kan pas echt van start als ook de Tempeleers hun nieuwe prins hebben uitgeroepen en gepresenteerd hebben aan het volk van Maastricht.

Aanstaande zondag is het zover. Dan wordt de groete onbekinde, bekent. Zoals ieder jaar gaan er ook nu weer een heleboel geruchten rond over wie de nieuwe voorganger van het vastelaovend vierend vollek vaan Mestreech zal zijn. We zouden eigenlijk een poule moeten bijhouden in onze taxi’s. Dat zou nog tot fantastische inzichten kunnen leiden.

Hoe dan ook, de prins is nog nooit tegen gevallen. Net zo min als de carnaval zelf. De sfeervolle aanloop naar die drie dagen carnaval, laat menig hart sneller kloppen. Aanstaande zondag staan wij op de Markt, want daar zal om 15.11u de nieuwe prins bekend worden gemaakt. Wij zullen u er toch zeker zien?!

De evenementen agenda van de Tempeleers kennen wij al van buiten. Evenals de feestlocaties. Graag zijn wij u tijdens al deze momenten graag van dienst. We brengen en halen u van en naar de locatie die u in gedachten heeft. U kunt ons bereiken op het nummer 06 46 20 40 41.

Vastelaovend same! Dat het maar een mooi seizoen mag worden.

MT Personenvervoer