Nog heel even en dan is het weer de 11e van de 11e. Dat betekent dat heel Maastricht op zijn grondvesten staat te schudden. Het carnavalsseizoen wordt ook dit jaar weer in onze hoofdstad geopend. Was het bij het allereerste begin een manjefiek feestje op het OLV-plein. Daarna werd het groter en groter en moest dit karakteristieke plein plaats maken voor het Vrijthof. En nu vindt er opnieuw een verhuizing plaats. Een verhuizing naar het MECC, om het evenement toekomstbestendig te maken, zo zegt de Sjeng Kraft Kompenei. Een feest waarbij er geen hekken sluiten rond het middag uur, maar waarbij de hele dag door mensen kunnen inlopen en mee kunnen genieten.

Deze verhuizing wordt met verschillende geluiden ontvangen. Maar MT Personenvervoer zou MT Personenvervoer niet zijn, als het zich niet deed focussen op het positieve. Mensen hebben de hele dag toegang tot het evenement, een feestje dat maar liefst 9 uur duurt, een groter podium, goed geluid en niet geheel onbelangrijk…..MT Personenvervoer die de hele dag voor u klaar staat.

Bij het MECC om u naar huis te brengen of om U gewoon te vervoeren naar het centrum om het feestje voort te zetten. Wat houdt U tegen? Niks toch zeker!

MT Personenvervoer staat ook dit carnavalsseizoen 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken op

06-46204041.

Een heel fijn seizoen!

Namens MT Personenvervoer, Alaaf!!