De website minder frequent bijgewerkt. Niet uit onwil, maar vanuit de gedachte dat er weinig nieuwe dingen te schrijven zijn. Corona blijft corona, we hebben een lange adem nodig. Maar we weigeren negatieve teksten of updates op onze website. Ons glas is immers altijd half vol. De stilte op de site betekent echter niet dat we volledig stilstaan. Nee we zijn er zoals altijd iedere dag en iedere nacht. Ook in onze vrije tijd hebben we genoeg om ons bezig te houden. De een wandelt met zijn honden, de ander houwt een beeld en de volgende verbouwd zijn nieuwe woning kortom ieder weet zijn dagen gevuld.

Toch missen we velen van jullie, onze klanten. Velen werkzaam in de horeca, onze zakelijke klanten die niet meer mogen vliegen, luchthavenvervoer in zijn algemeenheid is een zeldzame uitzondering. Gelukkig mogen we ‘onze’ schoolkinderen weer heen en weer rijden maar voor heel veel mensen zijn we momenteel gewoonweg niet nodig. Er zijn geen restaurants, eetcafés of kroegen open, een filmpje pakken is er niet bij, gezellig met vrienden een leuke avond hebben is als je niet in je eentje bent zelfs illegaal.

Echter is dit geen reden voor ons om bij de pakken neer te gaan zitten, nee MT personenvervoer blijft paraat, voor een ieder die wel vervoer nodig heeft.

Wij laten dag in dag uit, al ruim 11 jaar, zien waar we voor staan: een goede en betrouwbare, eerlijke taxi service. Begonnen we ten tijde van de kredietcrisis steeds wisten we een stapje te zetten, van oudere, tweedehands taxi’s vol met bloemen, zijn wij geëvolueerd naar een modern, fris bedrijf met een up to date wagenpark, waaronder een milieubewuste Tesla en een Vip bus, geschikt voor groepsvervoer op niveau. In Maastricht is de bloemetjestaxi nog steeds een begrip

Ook nu, na een heel jaar Coronavirus, staan wij nog fier rechtop, de blik op de horizon gericht en ondanks alle onzekerheden die de afgelopen 12 maanden hebben gebracht staan we sterk en vol vertrouwen klaar om de toekomst te laten beginnen. Opnieuw de taxiritjes naar de verschillende vliegvelden, een verse Tefaf met al zijn bijzondere gasten, André Rieu die het vrijthof een hele maand laat walsen, al onze lieve klanten, vrienden ondertussen, die weer lekker een hapje en drankje kunnen nuttigen in onze waanzinnig fijne etablissementen die ons mooie stadje herbergt.

Wij staan popelend in de startblokken, klaar om na dit bijzonder bijzondere jaar weer door te pakken en jullie weer in onze auto’s te verwelkomen.

Kunnen jullie niet wachten om ons te zien? Bel direct 06-46204041 dan komen we meteen. Heeft u ons op een later moment nodig? Reserveren mag ook. Wij staan sowieso paraat!

Tot snel – Roel, Maarten, Kevin, Michiel en Michael

Oftewel MT personenvervoer!