Al 37 jaar het grootste culinaire openlucht evenement van de Benelux, het Preuvenemint, met ieder jaar meer dan 100.000 bezoekers een evenement dat de smaakpapillen roert. Of u nu zin heeft in een sateetje of liever gaat voor kreeft, het Preuvenemint heeft het allemaal.

Ook aan de dorstige mens is (uiteraard) gedacht verschillende paviljoens, bemand door diverse maastrichtse verenigingen schenken biertjes, wijntjes en frisdranken en spekken daarmee niet alleen de verenigingskas maar helpen ook diverse goede doelen waarvan dit jaar ‘Keep the Heartbeat going” het hoofddoel is.

Keep the Heartbeat going wil Reanimatieonderwijs stimuleren door het onderdeel te laten worden van het lespakket in het middelbaar onderwijs en scholieren te leren hoe te handelen bij een hartsilstand.

Nieuw dit jaar, ter vervanging van de Bekende Preuvenelap, is er nu de Preuvenecard waarmee u uw consumpties kunt afrekenen, een makkelijke, veilige en ook milieuvriendelijke wijze van betalen.

Net zoals wijzelf van MT personenvervoer al een jaar lang milieubewuster zijn sinds de toevoeging van een Tesla aan ons Wagenpark en ook al enkele jaren ingericht zijn om betalingen via bankpas of credit card te kunnen accepteren.

Wij wensen u een heerlijk en smaakvol Preuvenemint en verzorgen uw vervoer met veel liefde en plezier. Dit jaar geen eigen stand op het vrijthof maar we delen gaarne onze plek op de taxistandplaats met taxiappmaastricht.nl.

Bel ons op 06-46204041