Van 22 tot en met 25 augustus is het weer zo ver. Het meest bourgondische en jaarlijks terugkerende festijn, het  “Preuvenemint” vindt weer plaats. Een evenement waar iedereen zich weer op verheugd, waarbij er samen genoten wordt voor het goede doel. Zoals gebruikelijk staat er ieder jaar een goed doel centraal. Dit jaar staat men stil bij de stille armoede.

Met stille armoede worden mensen bedoeld die hun hoofd recht houden, die niet opvallen bij de diverse hulpinstanties, maar die eigenlijk alle eindjes aan elkaar moeten knopen en geen reserves opbouwen. Dat terwijl deze mensen echt wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Een mooi initiatief dus van het Struyskommitee en Stichting Stille Armen Maastricht

Zoals tijdens ieder Preuvenemint, kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van onze vervoersdiensten. U kunt de taxi’s van MT Personenvervoer vinden op de taxistandplaats aan de Markt, desgewenst kunnen we u ook ophalen op het Vrijthof. MT Personenvervoer staat 24/7 klaar en heeft als doel zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van u als klant. Dat maakt dat u kunt genieten van een veilige, ontspannen en verantwoorde rit naar de door u uitgekozen bestemming.

MT Personenvervoer is te bereiken op 06-46204041.