De oliebollen zijn nog maar net op, de champagneglazen staan nog maar net opgeruimd in de kast, de nieuwjaarswensen zijn nog maar kort geleden uitgesproken en het volgende evenement dat Maastricht op zijn grondvesten doet schudden staat alweer voor de deur.

Met Prins Odin de I nog vers in ons geheugen wordt a.s. zondag 10 januari de “groete onbekinde” van 2016 om 15.11u op de Markt uitgeroepen. Nieuwsgierig zijn ook wij naar de Prins die ons dit jaar mag voorgaan tijdens de “vastelaovend”.

De opening van het rood, geel, groene seizoen vond plaats op de 11e van de 11e, maar nu de Prins wordt uitgeroepen komen de drie sjiekste dagen van het jaar echt dichter bij. Wij Meh Jongens staan ook dit rood, geel, groene seizoen weer voor jullie klaar. Onze taxi’s en stadsruiters, kunnen niet wachten op de eerste carnavalisten die wij van en naar feestjes mogen brengen.

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij te bereiken op nummer 06 46 20 40 41. Handig om tijdens de komende periode te programmeren onder sneltoets 1. Want om uw voetjes te sparen voor de vele polonaises die nog gaan volgen, staan wij niet alleen ’s nachts voor u klaar maar ook overdag; alle dagen van het jaar!

Vastelaovend same!!!