Op zoek naar een gezellig restaurant met eetcafé prijzen? Dan is restaurant Prix de Rome de plek waar u moet zijn. Dit restaurant dat net buiten het centrum van Maastricht is gevestigd ademt de sfeer van een woonkamer. Men kijkt er dan ook niet gek van op als u na een fijne wandeling met vieze wandelschoenen naar binnen stapt. Lekker genieten van een drankje tijdens uw wandeling of gewoon heerlijk genieten van de diverse gerechten die ze er serveren. Bij restaurant Prix de Rome kan het allemaal.

Wist u trouwens dat de naam van dit restaurant een verwijzing is naar de oudste en meest genereuze prijs voor beeldend kunstenaars en architecten onder de 40 jaar. Daarnaast is het tevens een ode aan een voor de eigenaren speciale man. De manier waarop de eigenaren hun waardering uitspreken voor deze man en hem laten voortleven, zegt ook iets over hoe belangrijk mensen voor de eigenaren zijn. Dit ziet u terug in hun gastvrijheid en maakt dat restaurant Prix de Rome een hele fijne plek is, voor een heerlijke hap.

Uiteraard is MT Personenvervoer u graag van dienst om u van en naar deze plek te vervoeren. U kunt ons bereiken op 06 46 20 40 41.