Dat Maastricht het niet slecht doet in de wielersport is onlangs nog gebleken toen ‘onze’ Tom Dumoulin de Giro d’Italia won. Na een mooie huldiging op de Markt in Maastricht zou het ook net zo mooi zijn als ‘onze’ Tom zou verschijnen aan de start van de Ridderronde. Lang hield ons de vraag “Komt hij nou wel of komt hij nou niet?” heel erg bezig. Want wat zouden wij het graag zien, Tom Dumoulin aan de start. Na een lange twijfel is het inmiddels zeker, Tom Dumoulin is erbij!

Wij van MT Personenvervoer klimmen in onze vrije tijd ook regelmatig op de fiets, maar tijdens de Ridderronde laten wij hem even staan. Twijfelen of MT Personenvervoer aan de start verschijnt? Dat is niet nodig. Precies zo als u van MT Personenvervoer gewend bent staan wij voor u klaar. U hoeft ons de vraag of we er zijn of niet, eigenlijk niet eens te stellen. Het mag inmiddels namelijk wel als een vanzelfsprekendheid gevonden worden dat MT Personenvervoer 24/7 voor u klaar staat. Zo hoeft u aan ons nooit te twijfelen. Heerlijk toch! MT Personenvervoer vindt het fijn als klanten weten dat ze van ons op aan kunnen.

De Ridderronde in Maastricht vindt plaats op woensdag 2 augustus 2017. In de middag is er een sportchallenge voor de jeugd en in de avond komen de professionals aan de beurt. Voor de wielerliefhebber dus een heerlijke dag. Echter, door de fantastische ambiance en de muzikale omlijsting is het ook voor een niet wielerliefhebber die dag goed vertoeven in Maastricht.

Ons nummer blijft net als onze service ongewijzigd. En voor het geval u ons nummer nog niet in uw telefoon heeft opgeslagen, vermelden we het graag nog een keer; 06 – 46 20 40 41.