Jaarlijks wordt er in Maastricht de Ridderronde gehouden. Een wielerronde in Maastricht. Dit jaar is het de 34e keer dat de Ridderronde wordt gehouden. Een evenement waarbij het gros van de Maastrichtenaren in het centrum van de stad een kijkje komt nemen. De één om een wielrenner aan te moedigen, de ander voor de sfeer. Tijdens de wielerronde is er een geweldige ambiance, waarbij er ook diverse ‘herremeniekes’ hun steentje bijdragen.

De Ridderronde op 8 augustus staat ’s middags is het teken voor de jeugd. Er zijn dan diverse activiteiten voor 8 tot 12 jarigen. Later op de dag, vindt er een studenten kampioenschap plaats waarna er een kasteleinsrace volgt. Wanneer de avond is gevallen start er om 20.15 uur een race voor professionals. Dit is het meest bekende onderdeel van de Ridderronde. Echter, ook de eerder genoemde activiteiten zijn de moeite waard.

MT Personenvervoer kiest die avond een alternatieve route. Een route waarbij we de wielrenners ruim baan geven en U als klant toch de gewenste service kunnen bieden. Want ook tijdens deze Ridderronde staan we voor U klaar zoals U van ons gewend bent.

 

U kunt ons bereiken op 06 – 46 20 40 41. Voor nu wensen we U een fijne Ridderronde toe.

MT Personenvervoer.