Iedere tweede woensdag van augustus vindt normaal gesproken de Ridderronde plaats in Maastricht. Dit jaar is er echter een kleine verandering. De Ridderronde vindt dit jaar plaats op de tweede vrijdag van augustus en wel op vrijdag 9 augustus.

De gehele binnenstad zal in het teken staan van de Tour de Maastricht. Diverse wielrenners die deel hebben genomen aan de Tour de France zullen ook deelnemen aan de RSM Wealerronde. Want naast de verandering in dag, zal er ook een andere naam worden gekoppeld aan dit evenement. Dat heeft te maken met de sponsoren. In de volksmond zal de Ridderronde echter altijd bekend blijven staan als de Ridderronde. Maastrichtenaren houden namelijk van traditie.

Deze 35e editie van de Ridderronde kent de damesronde en de profronde en daarnaast is er dit jaar voor de eerste keer ook de RSM Wealer Challenge. Tijdens deze rondes is er een en al gezelligheid in de binnenstad van Maastricht te vinden. Naast een lekker glaasje bier bij de diverse cafés is er hier en daar ook altijd de support van een ‘herremenieke’ te vinden.

Natuurlijk staat MT Personenvervoer ook deze avond voor u klaar. U vindt ons aan de standplaats op de Markt of u kunt ons bellen op 06-46204041. Dan pikken we u op, op de plek die u in gedachte heeft.

Wij wensen u een fijne Ridderronde toe.

MT Personenvervoer.