Zo vlak voor de opening van het carnavalsseizoen, wordt er traditie getrouw een nieuw carnavalsliedje gekozen voor en door Maastricht. Afgelopen weekend in de Muziekgieterij werd het liedje ‘Confetti’ als het carnavalsliedje voor 2016 uitgeroepen. Sjiek, dat is het zeker. Maar wist u, dat dit niet het enige liedje is dat u tijdens carnaval 2016 zal horen.

De Shakin’ Dj’s brachten afgelopen week ook hun nieuwe single genaamd ‘Escalatie’ uit. Een heerlijk nummer waar wij als Meh Jongens meer dan trots op zijn aangezien wij bij de totstandkoming van de clip een kleine bijdrage hebben mogen leveren. Ten eerste voelen wij ons meer dan trots op het gestelde vertrouwen van de Shakin’ Dj’s in ons. Wij zijn zeer vereerd (op z’n mestreechs: vinden ut hendig ruig) dat de Shakin’ Dj’s de clip behorende bij hun fantastische nummer Escalatie, grotendeels in onze groen gebloemde taxi hebben opgenomen. Daarnaast zijn wij heel trots op het nummer Escalatie en resultaat van de clip. Hiervoor willen wij dan ook alle complimenten overbrengen naar de Shakin’ Dj’s.

Het nummer Escalatie hoort bij de cd ‘Totale Escalatie’ welke de Shakin’ Dj’s op 12 december zullen presenteren in het Cultureel Centrum in Lanaken. Wij Meh Jongens, brengen u graag van en naar deze cd-presentatie. U kunt ons bellen op 06 46 20 40 41

Like de Shakin’ Dj’s op Facebook