Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer zit in de voormalige Ridder Brouwerij. Een brouwerij met een rijke geschiedenis. In deze brouwerij werd het lokale Ridder Maltezer bier gebrouwen en later ook de Wieckse Witte. De brouwerij is in 1982 overgenomen door Heineken maar sloot eind 2002 zijn deuren. Jaren was de brouwerij dicht, maar inmiddels is hij alweer geruime tijd open.

Nu de brouwerij weer open is stroomt er Maltezer bier door de leidingen. Vandaar de huidige naam ‘de Maastrichter Maltezer’.

In deze brouwerij, gelegen in een prachtig monumentaal pand, bent u ook welkom. U kunt er in de brasserie genieten van heerlijk bier in combinatie met heerlijke gerechten. De sfeer ademt die van een biercafé, de kwaliteit van het eten ligt echter een niveau hoger.

Daarnaast kunt u er terecht voor een rondleiding om het brouwproces van dichtbij te aanschouwen of een rondleiding langs diverse bier cafés. Brouwerij de Maastrichter Maltezer heeft ook een bierwinkel en een mooi proeflokaal.

Met 16 tapkranen en 80 soorten bier op fles kunnen we wel zeggen dat brouwerij de Maastrichter Maltezer voor ieder wat wils heeft. Een prima locatie voor een avondje uit.

En wanneer u van al dat bier heeft geproefd, is er MT Personenvervoer er om u naar huis te brengen. Veilig, verantwoord en nuchter. U kunt ons bereiken op 06 46 20 40 41.