Dat de Meh Jong boys de hulpbehoevende medemens graag een helpende hand toereikt weten jullie al lang, maar wij zijn gelukkig niet de enige met het hart op de goede plaats. Ons koude kikkerlandje heeft tal van onbekende helden die zich inzetten voor diegene die het niet zelf kunnen. Een van deze onbekende helden is Chief, die Stichting Heyoka te Maastricht heeft opgericht om voornamelijk mensen te helpen die op de armoedegrens moeten leven.

Stichting Heyoka voorziet deze mensen van kleding en meubels die ze gedoneerd krijgen, nadat de spullen zijn nagekeken worden deze goed verzorgd opgeslagen totdat ze er een passend plekje voor hebben en iemand weer een beetje meer hoop kunnen bieden.

Er worden regelmatig workshops georganiseerd, verhuizingen verzorgd en hier en daar komen de groene vingers van de crew tevoorschijn om ergens een tuintje onderhanden te nemen. De opbrengst van alle klusjes en workshops wordt gebruikt om Stichting Heyoka draaiende te houden zodat ze de mensen kunnen blijven helpen. Kortom het is een kleine stichting met een heel groot hart!

Bloemetjes Taxi Meh Jong Treech komt niet alleen een handje uit de mouwen steken, wij rijden ook rond in onze taxi’s, op zaterdag en zondag na 24 uur per dag en voor de uren dat we op zaterdag en zondag zelf niet aanwezig zijn hebben een back-up. Schroom dus niet om te bellen als u vervoer nodig heeft wij zijn ten alle tijden bereikbaar op nummer 06 46 20 40 41.