Wijck, het charmante stadsdeel gekend om haar sfeervolle straatjes met charmante boetieks, heeft er een nieuw pareltje bij: ’t Wijcker Cabinet.

Een plek waar u de boel de boel kunt laten, lekker genieten van al het moois en lekkers dat Maastricht en Wijck in het bijzonder, te bieden heeft. Of u nu lekker wilt borrelen of toch liever een hapje eet, hier is alles mogelijk: van ontbijt tot lunch en ook een heerlijk diner. Een overheerlijk glas wijn, een lekker Belgisch speciaal bier, voor een ieder heeft ’t Wijcker Cabinet naar zijn of haar smaak iets te vinden.

Dit alles gegoten in een sfeer die als beste omschreven kan worden als Frans/Mediterraans ontmoet Maastricht, zo weet u zeker dat u na een lange werkdag of tijdens een heerlijk dagje shoppen heerlijk tot rust kunt komen in deze fijne, klassieke Bistrot-Bar die ideaal gelegen is tussen “aw Brök” en “stasie” (station voor de niet mestreechteneren onder ons).

Kunt U vervoer gebruiken, al dan niet van of naar ’t Wijcker Cabinet? Voel U niet bezwaard om een beroep op ons te doen, wij als Bloemetjes Taxi Meh Jong Treech zijn U graag van dienst en bereikbaar onder nummer 06 46 20 40 41.

Wilt U ’t Wijcker Cabinet ook op social media volgen? klik dan hier