De Tapijn kazerne.

Je kent ze wel, die plekjes in Maastricht waar de geschiedenis van de stad nog heel tastbaar en zichtbaar is. Een plek waar veel mensen nog een hoop herinneringen aan hebben. De oude Tapijn kazerne is zo’n speciale plek. Een plek die wij Meh Jongens graag met u delen omdat herinneringen niet verloren mogen gaan en omdat het na tijden van leegstand ook weer een nieuw leven heeft gekregen. Iets waar wij, ruiters van de stad, met recht trots op zijn.

Het nieuwe leven in de Tapijnkazerne is de Tapijn Brasserie. In deze brasserie is geprobeerd om zoveel mogelijk in tact te laten van hoe het vroeger was. U als gast merkt dit aan de gebruikte kleuren en decoratie. De Tapijn brasserie kent een kleine maar lekkere kaart en een zeer vriendelijke bediening.

Een plek die je aandacht trekt als je er zomaar even langs loopt is het zeker niet. Je moet het echt weten te liggen. Het ligt niet in de buurt van het bekende Marktplein of Vrijthof. Het ligt aan de rand van het Stadspark en om specifiek te zijn naast het Hertenpark.

De Tapijn brasserie is zeker een aanrader en mocht u niet bereid zijn een klein stukje om te lopen, wij stadsruiters van Maastricht brengen u er met alle liefde heen.

U kunt ons bereiken op: +31(0)6 46 20 40 41.