Zo trots als wij op ons bedrijf zijn, zo trots zijn we ook op elkaar. Wij Meh Jongens, zijn zes vennoten met allemaal hetzelfde doel. Wij willen onze passies combineren waardoor wij elke dag kunnen doen wat we het leukste vinden en waar we ook het beste in zijn. Auto rijden, omgaan met mensen en het voeren van een goed gesprek.

Wij Meh Jongens zijn ook zes vennoten die alle zes anders zijn. Af en toe zijn er meningsverschillen die ons kritisch en alert houden. Maar over het algemeen zijn wij Meh Jongens goed in het aanvullen van elkaars kwaliteiten. Hierdoor ontstaat er een goede taakverdeling waardoor wij mogen spreken van een gezond, gelukkig en prachtig bedrijf.

Belangrijk vinden wij het een bedrijf neer te zetten waar de sfeer voor een ieder prettig is. Of je nou een stadsruiter van Meh Jong bent of met een van onze Meh Jongens mee rijdt, een ongedwongen sfeer vinden we noodzakelijk voor iedereen. Vandaar dat wij dan ook af en toe de taxi’s even aan de kant zetten en met elkaar erop uit trekken voor een activiteit.

Jaarlijks zoeken we naar activiteiten waarin we weer bewust worden van elkaars krachten en kwaliteiten. Zo ook afgelopen week. Hoe mooi is het dan als je aan het einde van die dag beseft dat je trots mag zijn op dat wat we samen met elkaar neer zetten. Een mooi bedrijfje, met fijne vennoten en met een nog fijnere klantenkring. Daarom dan ook een dankjewel aan jullie. Ook jullie maken ons trotse en tevreden Meh Jongens.

 

Dave, Kevin, Maarten, Michael, Michiel en Roel.