Van 10 maart tot 18 maart is het weer zover. Maastricht staat op zijn kop en dit keer voor de Tefaf in het MECC. Voor ons van MT Personenvervoer, is deze periode net zo druk als carnaval. Onze auto’s staan nauwelijks stil en onze chauffeurs wisselen zich in rap tempo af.

Al jaren is de Tefaf in Maastricht een mooi uitje voor de kunstliefhebber. Het wordt al jaren beschouwd als werelds grootste kunstbeurs. Het is een beurs waar elegantie, expertise en excellentie hoog in het vaandel staat. Op deze beurs zijn 275 van ’s werelds meest toonaangevende internationale galeries aanwezig. Het betreft kunst van klassieke oudheid tot hedendaagse kunst.

Kortom een beurs die bij ieder interesse gebied weet aan te sluiten.

Ook als u niet van kunst houdt, is het rondlopen over de Tefaf een hele belevenis ansich. Wij van MT Personenvervoer zijn tijdens deze dagen graag uw chauffeur van en naar de Tefaf maar ook brengen we u graag naar een restaurant of hotel waar u de dag net zo heerlijk kunt afsluiten.

Onze chauffeurs weten de restaurantjes te vinden die net zo uniek zijn als de kunstbeurs zelf. U kunt ons altijd bellen op 06 46 20 40 41. Tevens kunt u op dit nummer terecht voor alle andere vragen omtrent vervoer en de diensten van ons bedrijf.

 

MT Personenvervoer wenst u een fijne Tefaf.