Soms is het nodig om tussentijds terug te blikken op een periode en moet je daarmee niet wachten tot het einde van het jaar. Want het zijn immers de kleine dingen die het doen, de kleine dingen waar wij Meh Jongens zo blij van worden. Anderzijds zijn het ook de kleine dingen die ons zo groot maken.

De afgelopen periode volgde het ene evenement na het andere. Onze taxi’s stonden niet of nauwelijks stil. Allemaal hebben we ons extra ingezet om het de klant naar de zin te maken. Zowel voor de schermen als achter de schermen, hebben wij Meh Jongens met enthousiasme en veel energie gewerkt. Dat zorgde, bij bekende klanten maar zeker ook bij nieuwe klanten, voor vele tevreden gezichten. Het zorgde er ook voor dat wij als bedrijf mogen spreken over succesvolle evenementen. Iets waar wij met ons kleine clubje stadsruiters dan ook heel trots op zijn.

Dat succes niet zomaar uit de lucht komt vallen, is ons allen bekend. U als klant heeft daar een enorm grote bijdrage aan. U bent immers degene die mond op mond reclame maakt, die ons telefoonnummer verspreidt en die vrijwel altijd met een lach bij ons de auto in stapt.

Bedaank! Bedankt! Merci! Dank u! Thanks! Danki! Danke! Grazie!

En of het nu met een evenement, een feestdag, na een avondje uit of met welke andere reden dat u bij ons in de taxi zit, wij brengen u graag naar uw plek van bestemming. Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken op 06 46 20 40 41.

 

Dave, Kevin, Maarten, Michael, Michiel en Roel.

Ps. Kende u onze facebook site al??? Wij zijn gek op vind ik leuks en berichtjes van onze klanten!!!