De maskers zijn al weken uit de kast, de carnavalspakjes zijn gestreken en hangen start klaar, de gehaktballetjes gedraaid en zelfs de zogenaamde polsbandjes voor het aflaten van het ‘Mooswief’ zijn door velen al geregeld. Kortom; jullie zijn startklaar voor vastelaovend 2016.

Wij stadsruiters bereiden ons voor op eigen wijze. We hebben onze taxi’s gepoetst, getankt, voorzien van carnavalsmuziek én voorzien van een sticker om te laten weten dat we van Maastricht zijn. Al is dat laatste voor u als trouwe klant natuurlijk ook zonder sticker duidelijk. Daarnaast hebben we onze schoenen gepoetst en zijn we heerlijk uitgeslapen. En vooral dat laatste is voor u als ‘vastelaovendsvierder’ heel erg prettig. Wij kunnen u hierdoor namelijk alle dagen, op elk uur, brengen naar en halen van de plek die u in gedachte heeft. Of dat nu het Vrijthof is of het Aw Wieverbal in Valkenburg, wij staan voor u klaar. Kortom; de stadsruiters van Meh Jong zijn ook startklaar.

Wij zijn benieuwd in welke verschijning we u in onze taxi treffen. Hoe u dan ook verkleed mag zijn, u kunt dag en nacht op ons rekenen. Gezien de weersvoorspellingen is een warme en droge taxi zo gek nog niet. We zijn te bereiken op nummer 06 – 46 20 40 41.

 

Vastelaovend same!!!