Mestreech iech bin verleef!! Niet alleen met vastelaovend maar een heel jaar door zijn wij verliefd op onze prachtige stad. Maastricht heeft zoveel te bieden en letterlijk voor ieder wat wils.

De komende dagen staat Maastricht weer in het teken van Vastelaovend. Eerst nog enkele feestjes als opwarming maar zondag 23 februari is het dan echt zo ver. Klokslag 12.11u gaat het Momuskanon en zal de carnaval officieel beginnen.

Zoals U van ons gewend bent, is MT personenvervoer 24/7 bereikbaar op nummer 06 46204041. Onze dagploeg en onze nachtploeg laat U ook deze carnaval niet in de steek. Onze taxi’s herkent u vast. Toch voorzien we ze ook dit jaar weer van een mooie sticker. Met deze sticker willen we nog eens extra benadrukken dat we een lokaal en eerlijk bedrijf zijn. We de kortste en snelste routes rijden en U als klant van ons op aan kunt.

Wij wensen alle carnavalsvierders hele fijne dagen toe. Geniet en goeit uuch d’r door! En voor alle niet vierders, natuurlijk staan we ook voor U klaar. We maken de taxi graag confetti vrij om ook in uw behoefte te voorzien.

MT Personenvervoer is te bereiken op 06 46 204 041.