Nederland heeft alles! Limburg heeft alles! Mestreech heeft alles! Toch is en blijft het ongelofelijk stil wanneer we kijken naar de activiteiten die we normaal ondernemen. Activiteiten zoals het gewone winkelen, het pikken van een terrasje waar wij Maastrichtenaren juist zo goed in zijn, het bezoeken van festivals, het heerlijke flaneren, dat eerst zo gewoon leek is nu bijna een bijzonderheid te noemen. De stilte is merkbaar. Daar waar wij normaliter referenties schrijven op onze website over deze activiteiten, vinden we het nu moeilijk om een onderwerp te kiezen dat een plek op onze MT Personenvervoer website verdiend.

In de huidige situatie is het schrijven op onze website dan ook een echte uitdaging te noemen. We willen namelijk geen deprimerende stukjes schrijven over het steeds terugkerende thema van het afgelopen jaar.

Toch lukt het ons nog aardig om er geregeld weer een frisse en positieve draai aan te geven. De Maastrichtenaar heeft zijn glas immers graag vol of op zijn minst half vol. We willen onze waardering en dankbaarheid uitspreken naar onze collega ondernemers. Wanneer de één zijn glas leeg dreigt te raken, pept een ander hem weer op en visa versa.

Ook willen we onze waardering en dankbaarheid uitspreken naar jullie. Onze trouwe vrienden en klanten die steeds opnieuw de moeite nemen om de stukjes op de website van MT Personenvervoer te lezen. We waarderen jullie likes op facebook, jullie recensies en genieten van de motiverende reacties die we bijna dagelijks ontvangen. Waar de overheid de versoepelingen steeds opnieuw weer uitstelt, voelen wij dat we er echt bijna zijn. We kijken ernaar uit jullie weer bij ons in de taxi te zien. Bel 06 46204041!

Haw Pin en tot heel snel.

MT Personenvervoer